Video Disco Party met VJ Gerardo

Video Disco PartyWie iets te vieren heeft en een heel bijzondere party wil, moet Dance Classics VJ Gerardo boeken! Waarom zou je op jouw feest genoegen nemen met alleen muziek, terwijl het ook mogelijk is om de bijbehorende beelden erbij te krijgen?

VJ Gerardo is een muziekfreak in hart en nieren. Hij heeft onder andere gedraaid in Club Las Palmas (Rotterdam), Cruise Terminal (Rotterdam), Papagayo Beach Club (Rockanje), Salsa Beach Club (Rockanje), Teejater (Naaldwijk), Club Qnation (Breda) en Club Beatnik (Pergola - Italië).

Daarnaast heeft DJ/VJ Gerardo gedraaid op heel veel verschillende feesten, variërend van bruiloften tot bedrijfsfeesten. Video DJ Gerardo is een expert op het gebied van Disco -en Dance Classics, maar daarnaast ook bijzonder goed thuis in vrijwel alle andere genres. Zijn smaak op muziekgebied is dan ook vrijwel even groot als zijn muziekcollectie.

Disco VJ Gerardo draait géén vinylplaatjes, géén CD's, evenmin met mp3's, maar wél videoclips vanaf muziek DVD's! Hij mixt dus niet alleen de muziek naadloos aan elkaar maar tevens de beelden, welke worden geprojecteerd op één of meerdere schermen.

Het draaien van videoclips is de nieuwste rage op partygebied en geeft elk feest een extra dimensie. Want wat is er leuker dan op een Dance Classics Party te zien hoe de kleding, kapsels en de danspasjes van 'back in the days' waren? Maar ook de muziek van nu met de prachtigste videoclips komen voorbij op de enorme schermen van VJ Gerardo!

VJ Gerardo heeft videoclips in vrijwel alle muziekgenres, waaronder top 40, dance, dance classics, Italo dance, après ski, Nederlandstalig, lounge en tropical/latin. VJ Gerardo is ook als DJ te boeken.

 

Ook de Video Classics Disco Show is uitbreidbaar met live entertainment van Allerlei Artiesten.

  
 

Check prijs & beschikbaarheid!

 

 

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media