Classics Muziek

Uw classics feest proberen wij op ontspannen wijze tot een echt feest te maken. Niet de DJ, maar de muziek staat bij ons centraal. Uiteraard wordt de muziek strak aan elkaar gemixt door onze DJ's. Zoveel mogelijk dansende feestgangers is ons doel. Wij zullen op een leuke manier proberen de sfeer op een hoger niveau te brengen met onze muziek. Onze DJ's zullen dan ook niet onnodig de nummers op aan elkaar praten. Presentatie en aankondiging van acts en optredens is uiteraard geen punt.


Ervaring
Nog belangrijker is dat onze DJ's de juiste nummers op het juiste moment uit de koffer weten te toveren. De ruime ervaring van onze DJ's zorgt voor het feilloos aanvoelen van de zaal. Een gedegen opbouw van de muziek op uw feest is de voorwaarde voor een geslaagd feest. Onze DJ's zorgen voor deze perfecte muziekkeuze. Onze draaistijl is te kenmerken als dansbaar, vlot, swingend en opbouwend.


Collectie
Onze Classics DJ's hebben een enorme muziekcollectie van begin jaren 60 tot de top 40 van nu. Op basis van uw wensen komen de verschillende jaren meer of minder aan bod en richten wij ons op een specifiek thema of soort muziek. De muziek van de Oldies drive-in discoshow is voornamelijk 60-er, 70-er en 80-er jaren muziek. 90-er jaren muziek wordt iets minder gedraaid. Muziek vanaf 2000 draaien we alleen als dit vooraf wordt aangevraagd.


Verzoeknummers
Verzoeknummers zijn uiteraard altijd welkom! Wij zullen altijd proberen verzoeknummers in te passen in de avond. Eventueel kunt u vooraf uw verzoekjes via een apart gedeelte op deze site opgeven. Vraag hiernaar bij uw offerte aanvraag. Tijdens binnenkomst van de gasten verzorgen wij uiteraard de achtergrondmuziek waarna later op de avond het volume en het tempo van de muziek omhoog zal gaan.


Thema
Uw Classics Discoshow nog specialer? Kies dan een thema met bijbehorend kledingvoorschrift zoals bijvoorbeeld 'Flower Power' of 'Saturday Nightfever' of 'Vauter dan Fout'. Wij passen onze aankleding en muziek ook graag aan. Vraag ons naar de mogelijkheden. Een verlichte dansvloer of bijpassende act of artiest maakt uw feest helemaal af!

 

 

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media