Extra opties

U maakt uw oldies feest helemaal compleet door een act of extra showeffect bij te boeken. Via de Classics Discoshow kunt u diverse bijpassende effecten, acts, artiesten en optredens bijboeken. Wij zorgen dan voor de perfecte afstemming van optredens, DJ's en inzet van apparatuur zodat uw feest soepel verloopt.  U kunt de door u gewenste opties aangeven bij uw offerte aanvraag.

 

Voor de onderstaande showeffecten kunnen wij u direct een prijsopgaaf geven.

Acts & Artiesten zijn allemaal op aanvraag.

 

Acts en Artiesten


 

DJ met zangeres Iris Zangeres

De schitterende zangeres en de ervaren Allround DJ laten u live-entertainment beleven en ze zullen uw gasten zeker vermaken en ze op de dansvloer in beweging krijgen. Zangeres Iris maakt er met haar prachtige stem een spectaculair feest van! Met het swingende optreden zorgt Iris voor een dansend en swingend publiek. Met diverse zangsets van classics, pop en dance heeft u een uitgebreide keuze. Er zijn diverse zangsets beschikbaar en daarnaast kan zij ook prima improviseren op de muziek van de DJ. Informeer naar de mogelijkheden.

 

DJ met SaxDJ plus saxofonist

Breng het optreden van de DJ op een hoger niveau door de toevoeging van onze saxofonist. DJ + Saxofonist is de gangmakende combinatie op ieder feest. De saxofoon speelt snel en soepel in op de tracks van de DJ. Dit kan variëren van house tot lounge en van 80's tot Top 40. Niets is te gek! Het samenspel tussen de DJ en de saxofonist zorgt voor een unieke ervaring.

 

De DJ plus Saxofonist combinatie is de boeken in diverse vormen variërend tussen 30 minuten en 2 uur. De saxofonist verzorgt een spetterend en uniek openingsnummer waarbij hij of zij heel de zaal zal meeslepen!

 

Door het gevarieërde repertoire van de saxofonist is deze act zeer geschikt voor zowel clubfeesten en bruiloften als recepties en borrels. U kunt van te voren uw voorkeuren qua muziek en kleding doorgeven. De saxofonist en DJ zullen zo goed mogelijk aan uw wensen voldoen.

 

DJ met zangeressen Zangeres

Bruisend, sfeervol, enthousiast en topkwaliteit.  Dat hoor en zie je tijdens de swinging performance van 3Times aLady. De Brabantse zangeressen zingen met instrumentale band bekende nummers. Er is keuze uit een Motown-act of Disco-act. Een performance duurt 30 minuten. De ladies hebben door de jaren heen al veel ervaring opgedaan en zingen al enige tijd samen. Bij elk optreden wordt een hoop enthousiasme en gezelligheid meegebracht, waardoor het mede met hun zangkwaliteiten altijd een geslaagd optreden is. In welke ambiance dan ook. Een uitstekende toevoeging op een DJ optreden.

 

Zangeres JoyceDJ met zangeres Joyce

De charmante zangeres Joyce is te boeken als uitbreiding op uw jaren 70’s en 80’s feest. Zij kan net dat beetje extra bieden in de vorm van live entertainment om uw gasten te vermaken en de dansvloer op te krijgen. Met diverse zangsets van soul/motown en disco is er geen ontsnappen meer aan. Joyce zal uw gasten laten swingen!

Het is net dat beetje LIVE in combinatie met een DJ, wat de avond iets meer bijzonder maakt. Met een gouden keel, een gedegen opleiding aan de rockacademie en professionele orkestbanden is een optreden met een DJ in combinatie met zangeres Joyce altijd geslaagd.

Er zijn diverse zangsets van 30 en 45 minuten te boeken en desgewenst verzorgt Joyce de presentatie van uw feestavond. Zangsets en prijzen zijn op aanvraag beschikbaar.

 

Showeffecten


Verlichte dansvloer (LED-Vlakken) LED-Vlakken

De authentieke 70's disco vloeren in een 21ste eeuw uitvoering. De traditionele gloeilampjes zijn vervangen door meer dan 1500 LED's per vierkante meter. Door geavanceerde computerbesturing kan per vlak van 50 bij 50cm iedere gewenste kleur "gemixt" worden.  Spectaculaire patronen en kleurwisselingen zijn in een handomdraai te realiseren. Hiermee wordt uw bruiloftfeest hét ultieme trouwfeest! Leverbaar in diverse standaardmaten vanaf 20 vierkante meter.

 

LED-patronenVerlichte dansvloer LED-patronen

Deze dansvloer behoeft geen uitleg, feest gegarandeerd en gedurende het ruim 30 jaar bestaan van dit showeffect ook zeker bewezen. Ook de conventionele verlichte dansvloeren uitgerust met "LED" technologie. Hierdoor behoort de uitval van gloeilampjes tot het verleden en wordt het stroomverbruik gereduceerd tot slechts 20 watt per vierkante meter.  Leverbaar in diverse standaardmaten vanaf 20 vierkante meter.

 

 

FloorspotsFloorspot

Natuurlijk kunnen onze DJ’s ook de verlichting van uw feestlocatie verzorgen. Met vloerspots verlichten wij gevels, pilaren of ieder ander gewenst object. Dit kan zowel binnen als buiten. Uw feestlocatie krijgt hierdoor aanzienlijk meer sfeer en uitstraling wat de feestvreugde zeker goed doet.

 

 

 

DJ MeubelDJ-meubel met eigen opdruk

Onze DJ-meubels kunnen worden voorzien van uw eigen ontwerp. Hiervoor dient u alleen een ontwerp (logo of een foto) aan te leveren in een hoge resolutie. Op uw feest zullen onze DJ’s dan vanachter uw eigen unieke eyecatcher de muziek verzorgen.

 
MaatwerkMaatwerk licht- en geluid

Uiteraard kan de Classics Discoshow worden aangepast op basis van uw wensen of de beperkingen en/of mogelijkheden van een zaal. Zo kunnen wij de zaal aankleden met trusspilaren met daarop moving heads verlichting, LED-strips of bijvoorbeeld een groundsupport over de dansvloer. Bespreek uw specifieke wensen met onze entertainment adviseur en laat u goed voorlichten.

 

 

 

SterrendoekSterrendoek achter de DJ

LED Sterrendoek met witte LED's die via diverse programma's kunnen knipperen. Het doek is 2 meter hoog en 3 meter breed. Door het sterrendoek achter de DJ te plaatsen wordt de afwerking van de DJ-booth nog strakker! En bovendien zorgen de sterren voor een mysterieuze en mooie sfeer!

 

 

 

 

 

LED-spotsLED-spot

Verlicht de feestzaal met extra LED-spots. Deze spots zijn computergestuurd en kunnen elke gewenste kleur produceren en vloeiende overgangen maken tussen kleuren. Hierdoor is de feestzaal extra sfeervol uit te lichten. Diverse spots beschikbaar.

 

 

 

LasershowLasershow

Geef jullie oldies feest een extra 90's dimensie door een lasershow toe te voegen. Waan je op een oldskool dance-event met de superfelle computergestuurde 3-kleurenlaser. Een echte topper uit de jaren negentig!  De laser is niet op iedere locatie te plaatsen in verband met veiligheidseisen. Vraag naar de mogelijkheden bij uw offerteaanvraag.

 

 

 

Confetti shootersConfetti shooter

Confetti is er in alle soorten en maten. Afhankelijk van uw wensen en de feestlocatie kunnen we handheld shooters, automatische shooters of CO2-shooters leveren. Deze kunnen worden gevuld met slowfall confetti of streamers. Hiermee kan bijvoorbeeld op acts een extra accent worden gelegd.

 

 

 

Black-lightBlack Llight

Laat alles wat wit is, oplichten met een black light. Leuk effect voor extra mooie foto's. Voor black light belichting maken wij gebruik van een UV-kanon met een gasontladingslamp. Dus geen kleine TL-balk zonder effect, maar een echt leuk en zeer effectief showeffect die de sfeer compleet maakt!

 

 

Meer informatie over ons live entertainment leest u op allerlei-artiesten.nl, over de technische extra op Geluid-Licht-huren.nl  en over andere thema discoshows op Thema-Discoshows.nl

 

 

Check prijs & beschikbaarheid!

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media