Hieronder vind u het overzicht van de kant en klare feestconcepten die wij aanbieden.

Deze shows zijn natuurlijk ook volledig op uw wensen aan te passen!

Bent u alleen op zoek naar alleen een Classics DJ? Neem dan een kijkje in ons DJ overzicht.

Wilt u de discoshow aanvullen met live entertainment? Ga dan naar www.allerlei-artiesten.nl.

 

Alleen een Classics DJ

Alleen een Classics DJClubeigenaar of zelf in het bezit van disco-apparatuur? Wel een top DJ nodig? Boek dan alleen een Classics DJ. De Classics DJ zal de hele avond een fantastisch mooi feest verzorgen en uw gasten laten swingen op de leukste plaatjes.

Lees meer...

Classics Disco Show

Classics Disco ShowSpeciaal voor uw Dance Classics / Oldies feest is de Dance Classics Discoshow met DJ dé keuze als het een goed verzorgd feest moet worden. Deze drive-in discoshow staat garant voor een goed feest voor jong en oud.

Lees meer...

Karaoke Discoshow

Karaoke DiscoshowWat is er nu leuker dan zelf bepalen welke liedjes er afgespeeld worden en deze zo hard mogelijk meezingen? Van André Hazes tot Ali B en van The Spice Girls tot aan Lady Gaga. Alles is mogelijk bij de Karaoke Discoshow!

Lees meer...

Video Disco Party met VJ Gerardo

Video Disco PartyWie iets te vieren heeft en een heel bijzondere party wil, moet Dance Classics VJ Gerardo boeken! Waarom zou je op jouw feest genoegen nemen met alleen muziek, terwijl het ook mogelijk is om de bijbehorende beelden erbij te krijgen?

Lees meer...

Flower Power Party

Flower Power PartyEen avond in de sfeer van de Flower Power. Terug naar de tijd van de hippies. Herbeleef deze bijzondere periode van idealen en vrijheidsdrang, van onafhankelijkheid en eenheid met de natuur.

Lees meer...

Design Your Party

Design Your PartyHeeft u een ruimer budget en wilt u een show op maat? Laat u dan adviseren door onze adviseurs om uw feest compleet in het door u gewenste thema met hippe DJ booth, grandioos geluid en licht op maat aan te kleden.

Lees meer...

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media