Onze DJ's

Het verzorgen van Classics Discoshows vergt veel ervaring. Die ervaring vindt u hier bij onze DJ's die al jaren actief zijn als DJ op uiteenlopende feesten. Onze ervaring vertaalt zich in een zeer professionele aanpak van uw Classics-feest. De DJ's hebben allemaal op meerdere feesten, in discotheken en op zowel bescheiden als grote feesten het dak eraf gedraaid.

Gegarandeerd een feest!
U wilt kwaliteit en een feest om niet te vergeten. Een DJ die uw favoriete platen draait en de zaal omtoverd tot een echte discotheek. Bij ons staat flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel. In een gesprek voorafgaand aan uw feest kunt u uw wensen kenbaar maken. Wij zoeken vervolgens de meest geschikte DJ uit ons bestand voor uw feest.
 
Het DJ Team
Afhankelijk van het aantal bezoekers, de feestlocatie en de wensen van de feestorganisatie komen wij met één of meerdere DJ's en stagehands.
Indien gewenst zoeken wij ook externe DJ's om aan uw specifieke voorkeuren te kunnen voldoen. Voorafgaand aan uw definitieve boeking controleren wij de beschikbaarheid van de door u gewenste DJ. Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

DJ's Only
Al licht- en geluidsapparatuur aanwezig in uw feestzaal? Boek dan alleen een Classics DJ. Deze DJ's Only optie is uitermate geschikt om te boeken voor horecagelegenheden. Maar uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een complete classics discoshow met licht, geluid en DJ.

 

 

Check prijs & beschikbaarheid

 

 

Selectie meest geboekte DJ's

Henk-Jan

DJ Henk-Jan

Chief S (Henk-Jan Scholten) uit Dordrecht draait al ruim 15 jaar met veel plezier op de meest uiteenlopende feesten. Van bruiloft tot bedrijfsfeest, deze dj draait er zijn hand niet voor om en is breed inzetbaar. Zo draait hij regelmatig in een line up met bekende artiesten en in combinatie met bands.

De muziekstijlen die hij draait variëren van danceclassics, jaren 90 en top 40 tot R&B en groovy house. Afhankelijk van de gewenste sfeer wordt de muziekstijl aangepast. Welke stijl Chief S ook draait, de muziek ligt makkelijk in het gehoor en is vooral lekker dansbaar!

 

 

 

DJ RichardRichard

DJ Richard heeft de afgelopen jaren zijn sporen verdiend op diverse bruiloften en bedrijfsfeesten. Door zijn werkzaamheden voor verschillende artiesten- en boekingsbureau's is hij een allround TOP DJ.

Deze 30-jarige DJ uit Pijnacker draait al sinds zijn middelbare schooltijd en weet daardoor iedere zaal perfect te bespelen. Professionele microfoontechniek en strakke mixen maken Richard tot een geschikte DJ voor alle feesten. Met zijn koffers vol Dance Classics en de beste muziek van Nederlandse bodem (van vroeger en desgewenst van nu) draait Richard elke zaal tot een hoogtepunt. DJ Richard is uitermate geschikt te boeken als DJ voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

 

 

 

David

DJ David

Allround DJ David begon 8 jaar geleden in Den Haag met het organiseren van grote dance evenementen en rolde van daaruit linéa recta achter de draaitafels. Altijd perfect aanvoelend wat het publiek wil horen, krijgt hij de voetjes van de vloer. Met een achtergrond in latin muziek en zijn passie voor house gecombineerd met classics is David een allround DJ die elk publiek weet te bespelen.

'Van Nederlandstalig tot top40, van R&B tot house, ik heb altijd alles klaar liggen in mijn cd-mappen!' David is resident DJ bij een aantal hockey-, tennis- en voetbalverenigingen en draait daarnaast veel op bruiloften en bedrijfsfeesten.

 

 

 

DJ Pieter-JanPieter-Jan

Allround DJ Pieter-Jan heeft een uitgebreide muzieksmaak en –collectie, hierdoor is zijn draaistijl lastig in een hokje te plaatsen. Hij is begonnen met draaien midden jaren 90 waar hij op diverse plekken zijn draaikunsten vertoond heeft. Hij heeft onder andere gedraaid bij Speakers&Lorre Delft, Paardcafé Den Haag, Calypso Rotterdam en vele studentenfeesten. Pieter-Jan draait ook veel op bruiloften, bedrijfsfeesten en grote evenementen. Dit heeft hem onder andere gebracht naar de Coolsingel Rotterdam, de Heineken Music Hall, Melkweg Amsterdam en Paaspop Schijndel. Of het nu gaat om lounge / house muziek, Top40 of rock-‘n-roll, Pieter-Jan kan overal mee overweg en is op elk type feest inzetbaar.

 

 

 

Jan

DJ Jan

DJ Jan is een veelzijdige DJ voor elke gelegenheid. Of het nu een bedrijfsfeest, een huwelijk of een andere aanleiding betreft, DJ Jan speelt een set die is afgestemd op je persoonlijke wensen! Ouderwetse disco, pophits uit de jaren '80 en '90 of hippe dance muziek van nu, Jan weet overal raad mee. Stilzitten is onmogelijk, je bent gewaarschuwd! Kortom met DJ Jan ben je verzekerd van een topfeest!

 

 

 

 

 

DJ LudoLudo

DJ Ludo is een ruim ervaren allround DJ die draait wat u wilt horen. Of het nu een bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest is, DJ Ludo maakt elk feest tot succes! DJ Ludo heeft een zeer ruime muziekkennis en dito collectie. Van de 60’s tot aan de hedendaagse Top 40 en van NL-talig tot Oldskool House. DJ Ludo is ooit begonnen met het draaien van vinyl (platen) en heeft menig platen aan elkaar gemixt. Tegenwoordig draait DJ Ludo op tabletop CD-spelers die het vinyl-gevoel zeer goed benaderen. Muziek draaien en mensen entertainen is een vak. Iedereen kan een plaatje draaien maar het draaien van de juiste plaat op het juiste moment is een kunst en vergt jarenlange ervaring. En deze kunst beheerst DJ Ludo tot in de puntjes.

 

 

 

Check prijs & beschikbaarheid

MEB Rotterdam

De Classics Discoshow is een concept van:

MEB Rotterdam


Algemene Leveringsvoorwaarden

Disclamer

Sitemap

Adres

Nachtschadestraat 15
3053 JX Rotterdam

Tel.: 010 - 522 18 55
Fax: 010 - 524 99 91

Social Media